Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät EcoLeino.fi-verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. EcoLeinon pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

EcoLeino-verkkokaupan ylläpitäjä(palveluntarjoaja) ja laskuttaja on EcoLeino Oy , y-tunnus 3159125-3

2. Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3. Maksut ja hinnat

EcoLeino Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Verkkokaupan tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa on käytössä Checkout Finland Oy:n verkkomaksutavat.

EcoLeino toimittaa tuotteita ja palveluita myös verkkokaupan ulkopuolella. Tällöin maksuvaihtoehtoina on käteinen tai laskutus. Laskutusehdot ja maksuajat määritellään laskukohtaisesti.

4. Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Palvelutuotteiden toimitus

Tilauksen maksamisen jälkeen EcoLeino Oy on yhteydessä asiakkaaseen ja varmistaa varmasti sopivan tuotteen, sekä sopii asennusajankohdasta. Tilauksen tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaan nimeämään osoitteeseen sovittuna ajankohtana, tai tuodaan mukana asennuksen yhteydessä.

4.2 Tuoteverkkokaupan tuotteiden toimitus

Toimituskulu on yli 150€ ostoksista 0,00 euroa. Sitä pienemmillä summilla kiinteä 20€ suuruinen toimitusmaksu. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-5 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, tai muusta poikkeustilanteesta johtuen toimitus viivästyy, ilmoitamme tapauksesta tilaajalle aina erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

4.3 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy asiakkaalle, kun asiakas on saanut tuotteen hallintaansa.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun.

4.4 Tekijänoikeudet

EcoLeino Oy:n kaikkien materiaalien tekijänoikeudet omistaa EcoLeino Oy 3159125-3.

Asiakkaalla tai muulla taholla ei ole oikeutta kopioida materiaaleja osittain tai kokonaan. 

5. Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske jo asennettuja tuotteita, eikä suoritettua asennustyötä.

Palautukseen oikeuttavan tuotteen palautus on ilmainen. Maksun palautus tapahtuu lähtökohtaisesti tilauksessa käytetylle maksutavalle. Asiakkaan toivoessa maksunpalautus voidaan tehdä myös muilla tavoin, esimerkiksi tilisiirtona.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen toimisto@ecoleino.fi. 

6. Takuu ja virhevastuu

6.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajien erikseen määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Asennustyöllä on aina 2 vuoden takuu, ellei takuuta ole erikseen määritetty.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että palvelu tai tuote ei vastaa asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassa olevat ehdot käyttäessään palvelua.

Takaisin ylös