Aurinkovoimalat

  Aurinkovoimala on hyvä ja kannattava sijoitus tulevaisuuteen.
  Aurinkovoimala pienentää sähkölaskua ja nostaa kiinteistön arvoa.
  Aurinkoenergialla uusiutuvaa päästötöntä energiaa kaikkiin kiinteistöihin.
  Aurinkovoimala kannattaa mitoittaa aina kohteen ja tarpeen mukaisesti.
  Meiltä tilaamalla hoituu helposti samalla kerralla myös kaikki muut sähkötyöt.
  Palvelut helposti ja luotettavasti aina avaimet käteen- pakettina Kouvolalaiselta perheyritykseltä.
  Auringosta sähköä myös sähköverkon ulottumattomiin.
  Palvelemme monipuolisesti kotitaloudet, yritykset sekä maatilat.

Deluxe- sarjan voimalapaketteihin olemme koonneet vain alan parhaita, laadukkaimpia ja tyylikkäimpiä tuotteita. Nämä ajattoman tyylikkäät kokomustat aurinkopaneelit 30vuoden tuottotakuilla, yhdistettynä invertterimarkkinoiden parhaaseen Froniukseen. Yhdistä voimalaan älykästä ohjausta ja maksimoi aurinkovoimalan omavaraisuus.
Basic- sarjan voimalapaketteihin olemme koonneet edullisemman hintaluokan tuotteita. Näiden myötä mahdollistetaan oman ilmaisen ja päästöttömän sähköntuotannon aloitus pienemmällä kertainvestoinnilla.

Asennustyöt teemme kaikkiin paketteihin samalla otteella ja asennustarvikkeina, kuten kaapelit ja liittimet, käytämme samoja tuotteita kaikissa paketeissa.

Aurinkoenergiaa voi hyödyntää monella tapaa ja missä tahansa. Joillekkin riittää pieni kesämökin käyttömukavuuden lisääminen, esimerkiksi valaistusta parantamalla. Toisaalla tarvitaan työmaalle sähköä, missä sähköverkkoa ei ole. Verkkokaupastamme löydät valmiiksi mietityt hyvät ratkaisut. Paketit myös räätälöitynä kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Valmistamme myös valmiina paikalleen kuljetettavia aurinkovoimaloita, tai energiavarastoja. On tarpeesi pieni, tai iso, löytyy siihen varmasti paras mahdollinen ratkaisu. Ota yhteyttä!

Aurinkosähkötuotteet

Miksi valita EcoLeino?

EcoLeino tarjoaa monipuoliset palvelut aurinkoenergian tuotantoon, puhtaamman liikenteen edistämiseen ja ilmalämpöpumppuasennuksiin. Tarjoamme kaikki palvelut aina mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Meillä on kymmenien vuosien kokemus sähköalalta.

Palvelemme monipuolisesti kesämökit, kotitaloudet, talo- ja kiinteistöyhtiöt sekä maataloudet. Tarjoamme palvelut myös sähköverkon ulottumattomiin.
Emme ole pelkkä tuotekauppa. Kaikkiin aurinkovoimala- ja latausasema- paketteihin kuuluu aina avaimet käteen- asennuspalvelu. Ostaessasi meiltä, tiedät aina mitä ostat. Varmistamme ja huolehdimme kaikkien ostosten sopivuudesta, sekä määräysten mukaisesta ja turvallisesta asennuksesta.
Meiltä saat samalla myös kaikki muut sähkötyöt, 30 vuoden kokemuksella.

Arvomme vastuullisuus, asiakaslähtöisyys, luovuus ja luotettavuus kuvastaa toimintaamme. Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta.
EcoLeino on 100% suomalainen luotettava perheyritys.

Uusimmat aurinkosähköön liittyvät artikkelit

Näytä kaikki julkaisut
Takaisin ylös