Aurinkovoimalat

  • Aurinkovoimala on hyvä ja kannattava sijoitus tulevaisuuteen
  • Aurinkovoimala pienentää sähkölaskua ja nostaa kiinteistön arvoa
  • Aurinkoenergialla uusiutuvaa päästötöntä energiaa kaikkiin kiinteistöihin
  • Aurinkovoimala kannattaa mitoittaa aina kohteen ja tarpeen mukaisesti
  • Meiltä tilaamalla hoituu helposti samalla kerralla myös kaikki muut sähkötyöt
  • Palvelut helposti ja luotettavasti aina avaimet käteen- pakettina Kouvolalaiselta perheyritykseltä
  • Auringosta sähköä myös sähköverkon ulottumattomiin

Aurinkoenergiaa voi hyödyntää monella tapaa ja missä tahansa. Joillekkin riittää pieni kesämökin käyttömukavuuden lisääminen, esimerkiksi valaistusta parantamalla. Toisaalla tarvitaan työmaalle sähköä, missä sähköverkkoa ei ole. Verkkokaupastamme löydät valmiiksi mietityt hyvät ratkaisut. Paketit myös räätälöitynä kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Valmistamme myös valmiina paikalleen kuljetettavia aurinkovoimaloita, tai energiavarastoja. On tarpeesi pieni, tai iso, löytyy siihen varmasti paras mahdollinen ratkaisu. Ota yhteyttä!

Miksi valita EcoLeino?

EcoLeino tarjoaa monipuoliset palvelut aurinkoenergian tuotantoon, sekä puhtaamman liikenteen edistämiseen. Tarjoamme kaikki palvelut aina mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Palvelemme monipuolisesti kesämökit, kotitaloudet, talo- ja kiinteistöyhtiöt sekä maataloudet. Tarjoamme palvelut myös sähköverkon ulottumattomiin.
Emme ole pelkkä tuotekauppa. Kaikkiin aurinkovoimala- ja latausasema- paketteihin kuuluu aina avaimet käteen- asennuspalvelu. Ostaessasi meiltä, tiedät aina mitä ostat. Varmistamme ja huolehdimme kaikkien ostosten sopivuudesta, sekä määräysten mukaisesta ja turvallisesta asennuksesta.
Meiltä saat samalla myös kaikki muut sähkötyöt, 30 vuoden kokemuksella.

Arvomme ekologisuus, asumismukavuus ja palvelualttius kuvastaa toimintaamme. Asiakastyytyväisyys on toimintamme lähtökohta.
EcoLeino on 100% suomalainen luotettava perheyritys.

Uusimmat aurinkosähköön liittyvät artikkelit

Näytä kaikki julkaisut
Takaisin ylös