Kahden 410W aurinkopaneelin voimala mökin kattavampaan sähköistämiseen Victronin 2000VA invertterillä. Paketti soveltuu sekä 12V akkujännitteellä toimivien sähkölaitteiden käyttöön ja valaistuksen lisäksi myös verkkojännitteellä toimivien laitteiden käyttöön. Invertteri riittää hyvin esimerkiksi tavallisien kodinkoneitten käyttöön tai imurointiin. Suurempi paneeliteho ja akkukapasiteetti mahdollistaa monipuolisemman käytön.

-Aurinkopaneelit: 2x 410W Astroenergy
-Lataussäädin: Victron Smartsolar 100/50
-Akut: 2x 200Ah Power Plus
-Invertteri: Victron Phoenix 2000W
-Kaapelit
-Asennus käyttövalmiiksi

Victron Smartsolar lataussäätimeen voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.
Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, esimerkiksi akun varaustilaa ja käytettävissä olevaa aikaa nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan asennus tarvikkeineen ja paneelien asennus mökin katolle/seinään.

Myös kaikki muut sähköasennukset hoituu samalla ja teemme asennukset kaikkiin muihinkin kohteisiin, esimerkiksi retkeily-/matkailuautot.
Tarpeen mukaan räätälöimme paketit kaikkiin tarpeisiin ja valikoimistamme löytyy laaja valikoima muitakin tuotteita mitä verkkokaupassamme ei ole esillä.
Kysy myynnistämme lisää.
Voit kysyä myös pelkkää tuotemyyntiä.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 5

Sähköä mökille viikon tarpeisiin 810W aurinkopaneeleilla ja 400Ah akuilla. Paketti sisältää 2000W invertterin.

3 320,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta