Yhden 375W aurinkopaneelin voimala mökin kevyeen sähköistämiseen. Paketti soveltuu 12V akkujännitteellä toimivien sähkölaitteiden, esimerkiksi jääkaapin, vesipumpun, kahvin- ja vedenkeittimen käyttöön, ja kevyen valaistuksen lisäksi myös pihan ja esimerkiksi saunatilojen valaisuun. Akut 400Ah. Pakettiin kuuluu 230V 2000W -invertteri.

Pakettiin sisältyy Victron Smartsolar lataussäädin, johon voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.

Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, joista oleellisimpia on akun varaustila ja käytettävissä oleva aika nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan ja invertterin asennus, mutta sähköasennuksetkin hoituu sopimuksella. Paketti sopii mökkeilijälle joka haluaa esimerkiksi imuroida mökin aina lähtiessään. Tuotekaupastamme löydät 12V akkujännitteellä toimivat jääkaapit, kahvinkeittimet, vedenkeittimet ja valaistustuotteet

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 5

Sähköä mökille viikon tarpeisiin 375W aurinkopaneelilla ja 400Ah akuilla. Paketti sisältää 2000W invertterin.

2 990,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta