Yritystieto ja yhteystiedot

Yrityskuvaus

Arvomme:
Vastuullisuus, asiakaslähtöisyys, luovuus, luotettavuus

Olemme vastuullisia työssämme ja ympäristömme kunnioittamisessa.
Asiakaslähtöisyys ja hyvät asiakaskokemukset ovat toimintamme perusta.
Luovuus ja luotettavuus kuvastaa toimintatapojamme.

EcoLeino on Kouvolalainen pitkän linjan perheyritys. Olemme keskittyneet energiatehokkaisiin ratkaisuihin kaikkialla; kodeissa, työpaikoilla, sekä kesäasunnoilla. Tarjoamme monipuoliset ratkaisut mm. aurinkosähköjärjestelmiin, sähköautojen latauksiin ja sähkö- ja energiaremontteihin.
Tavoitteenamme on tuottaa palveluita, jotka säästää yhteistä ympäristöämme, sekä asiakkaan kukkaroa. Kokonaisvaltaiset palvelumme mahdollistaa huolettoman, mukavan ja energiatehokkaan elämisen, turvallisuutta unohtamatta.
Meidän henkilöstöllä on vuosien kokemus sähköalalta. Tämä näkyy vastuullisuutena mm. sähköturvallisuuden kunnioittamisessa.

Verkkokauppaamme olemme valikoineet ja hinnoitelleet valmiiksi laajan valikoiman valmiita tuotepaketteja. Mikäli tuotteistamme ei löydy sopivaa, tai haluatte räätälöintiä tai lisäpalveluja, monipuolinen, joustava ja asiantunteva palvelumme täydentää tarpeenne.

Lähellä sydäntämme on myös kesäasunnot ja niiden asumismukavuus. Nykyaikaisilla aurinkosähköratkaisuilla voimme sähköistää mökin kuin mökin nykyajan mukavuuksilla. Jopa sähköauton lataus on mahdollista kesäasunnolla. Meiltä onnistuu niin pienet ja kevyet ratkaisut, kuin myös isot kokonaisvaltaiset.

Tutustu valikoimaamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi, meiltä löytyy varmasti ratkaisu!
050 4785522, toimisto@ecoleino.fi

Tutustu myös sosiaalisen median kanaviimme

Yhteystiedot

Postiosoite: Mäkeläntie 2 B, 45810 Pilkanmaa

Puh. 050 4785522
toimisto@ecoleino.fi

© Ecoleino 2024

Takaisin ylös