Yritystieto ja yhteystiedot

Yrityskuvaus

EcoLeino on keskittynyt puhtaan energian tuottamiseen, päästöjen pienentämiseen ja asumismukavuuden lisäämiseen ennen kaikkea kesäasunnoilla.
Meidän toimintatapoihimme ei kuulu ovelta ovelle myyntimenetelmät eikä ”ilmaisiksi” naamioidut kartoituskäynnit. Olemme valikoineet ja hinnoitelleet valmiiksi laajan valikoiman yleisiä tuotteita. Mikäli tuotteistamme ei löydy sopivaa, tai haluatte räätälöintiä tai lisäpalveluja, monipuolinen, joustava ja asiantunteva palvelumme täydentää tarpeenne.

Samalla asennuskerralla voimme vaihtaa vanhan sähkökeskuksen uuteen nykyaikaisilla ukkossuojauksilla varustettuna, tai sähköremonttia voidaan laajentaa vaikka täyteen sähkösaneeraukseen asti. Samalla kerralla tehdessä muutkin tarpeelliset työt, säästyy aikaa, rahaa ja luontoa. Pienillä lisäyksillä varmistamme myös talon sähköturvallisuuden vuosiksi eteenpäin.
Lähellä sydäntämme on etenkin kesäasunnot ja niiden asumismukavuus. Nykyaikaisilla aurinkosähköratkaisuilla voimme sähköistää mökin kuin mökin nykyajan mukavuuksilla. Jopa sähköauton lataus on mahdollista kesäasunnolla. Meiltä onnistuu niin pienet ja kevyet ratkaisut, kuin myös isot kokonaisvaltaiset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeesi, meiltä löytyy varmasti ratkaisu!

Yhteystiedot

Postiosoite: Mäkeläntie 2 B, 45810 Pilkanmaa

Puh. 050 4785522
toimisto@ecoleino.fi

Takaisin ylös