Yhden 375W aurinkopaneelin voimala mökin monipuoliseen ja kattavaan sähköistämiseen. Järjestelmään voidaan asentaa pistorasiat esimerkiksi verkkojännitteellä toimiville TV:lle, pesukoneelle, vesipumpulle, latureille ja reilulle valaistukselle. Rinnalle voidaan rakentaa sähköt 12V toimiville sähkölaitteille ja 12V valaistukselle. Pakettiin kuuluu laadukas Victron Multiplus 230V 2000VA invertteri ja 400Ah-akut. Invertterissä on myös paikka ulkoiselle laturille, esimerkiksi polttoainekäyttöiselle aggregaatille sellaisten pilvisten jaksojen varalle, jolloin sähkön käyttö on runsasta, tai esimerkiksi myöhäisemmälle syksylle kun auringonsäteily on jo vähäisempää.

Pakettiin sisältyy Victron Smartsolar lataussäädin, johon voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.

Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, joista oleellisimpia on akun varaustila ja käytettävissä oleva aika nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan ja invertterin asennus, mutta sähköasennuksetkin hoituu sopimuksella. Tuotekaupastamme löydät 12V akkujännitteellä toimivat jääkaapit, kahvinkeittimet, vedenkeittimet ja valaistustuotteet.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

,

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 6

Sähköä mökille monipuolisesti laadukkaalla 2000VA Victron Multiplus invertterillä, 375W aurinkopaneelilla ja 400Ah akuilla.

4 390,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta