Yhden 375W aurinkopaneelin voimala mökin hyvin kevyeen sähköistämiseen. Paketti soveltuu 12V akkujännitteellä toimivien sähkölaitteiden, esimerkiksi jääkaapin, vesipumpun, kahvin- ja vedenkeittimen, käyttöön että kevyeen valaistukseen. Invertteri, joka muuttaa akkujännitteen verkkojännitteeksi, on mahdollista asentaa myöhemmin, jos haluaa pitää kulut alhaalla. Tällaisia ovat valmiiksi pakettimme Mökki 4 ja Mökki 5.  Akun rajallinen kesto (120Ah) on syytä ottaa huomioon. Paketti sopii viikonloppumökkeilijälle, joka ei vaadi sähköjen käytöltä paljoa.

Pakettiin sisältyy Victron Smartsolar lataussäädin, johon voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.

Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, joista oleellisimpia on akun varaustila ja käytettävissä oleva aika nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan asennus, mutta sähköasennuksetkin hoituu helposti samalla kertaa. Tuotekaupastamme löydät 12V akkujännitteellä toimivat jääkaapit, kahvinkeittimet, vedenkeittimet ja valaistustuotteet.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 2

Sähköä mökille kevyisiin tarpeisiin 375W aurinkopaneelilla ja 120Ah akulla

1 990,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta