Yhden 410W aurinkopaneelin voimala mökin kevyeen sähköistämiseen Victronin 1200VA invertterillä. Paketti soveltuu akkujännitteellä(12V) toimivien sähkölaitteiden käyttöön ja valaistukseen. Akun suurempi kapasiteetti(200Ah) riittää myös esimerkiksi kevyeen pihan valaistukseen. Paketti sopii viikonloppumökkeilijälle, joka ei vaadi sähköjen käytöltä paljoa, mutta haluaa mökille esim. verkkovirralla toimivan jääkaapin, television tai muuta pientä mukavuutta.
-Aurinkopaneelit: 1x 410W Astroenergy
-Lataussäädin: Victron Smartsolar 100/30
-Akut: 1x 200Ah Power Plus
-Invertteri: Victron Phoenix 12V/1200VA
-Kaapelit
-Asennus käyttövalmiiksi

Victron Smartsolar lataussäätimeen voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.
Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, esimerkiksi akun varaustilaa ja käytettävissä olevaa aikaa nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan asennus tarvikkeineen ja paneelin asennus mökin katolle/seinään.

Myös kaikki muut sähköasennukset hoituu samalla ja teemme asennukset kaikkiin muihinkin kohteisiin, esimerkiksi retkeily-/matkailuautot.
Tarpeen mukaan räätälöimme paketit kaikkiin tarpeisiin ja valikoimistamme löytyy laaja valikoima muitakin tuotteita mitä verkkokaupassamme ei ole esillä.
Kysy myynnistämme lisää.
Voit kysyä myös pelkkää tuotemyyntiä.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 4

Sähköä mökille viikonlopun tarpeisiin 410W aurinkopaneelilla ja 200Ah akulla. Paketti sisältää 1200VA invertterin.

2 180,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta