Kahden 410W aurinkopaneelin voimala mökin monipuoliseen ja kattavaan sähköistämiseen. Järjestelmä rakennetaan kokonaan verkkojännitteellä toimivaksi. Pakettiin kuuluu laadukas Victron Multiplus 230V 3000VA invertteri ja 400Ah-akut. Invertterissä on myös paikka ulkoiselle laturille, esimerkiksi polttoainekäyttöiselle aggregaatille sellaisten pilvisten jaksojen varalle, jolloin sähkön käyttö on runsasta, tai esimerkiksi myöhäisemmälle syksylle kun auringonsäteily on jo vähäisempää.

-Aurinkopaneelit: 2x 410W Astroenergy
-Lataussäädin: Victron Smartsolar 100/50
-Akut: 2x 200Ah Power Plus
-Invertteri: Victron Multiplus 2000W
-Kaapelit
-Asennus käyttövalmiiksi

Victron Smartsolar lataussäätimeen voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovellus näyttää reaaliajassa voimalan sähköntuoton.
Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit myös yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, esimerkiksi akun varaustilaa ja käytettävissä olevaa aikaa nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan asennus tarvikkeineen ja paneelien asennus mökin katolle/seinään.

Myös kaikki muut sähköasennukset hoituu samalla ja teemme asennukset kaikkiin muihinkin kohteisiin, esimerkiksi retkeily-/matkailuautot.
Tarpeen mukaan räätälöimme paketit kaikkiin tarpeisiin ja valikoimistamme löytyy laaja valikoima muitakin tuotteita mitä verkkokaupassamme ei ole esillä.
Kysy myynnistämme lisää.
Voit kysyä myös pelkkää tuotemyyntiä.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 7

Sähköä mökille monipuolisesti laadukkaalla 3000VA Victron Multiplus invertterillä, 820W paneeliteholla ja 400Ah akuilla.

4 590,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta