Kahden 410W aurinkopaneelin voimala mökin sähköistämiseen 230V verkkojännitteelle. Paketti soveltuu pelkästään verkkojännitteellä toimivien sähkölaitteiden käyttöön, esimerkiksi kahvin- ja vedenkeittimen, mikron, jääkaapin, tai vesipumpun käyttöön sekä kunnolliseen valaistukseen. Paketti sisältää laadukkaan Victron Easysolar 1600VA -invertterin ja 400Ah-akut.
Victron Easysolarissa on kaikki tekniikka rakennettu kompaktisti samaan pakettiin, mikä nopeuttaa ja selkeyttää asennusta.

-Aurinkopaneelit: 2x 410W Astroenergy
-Lataussäädin: Victron EasySolar 100/50
-Akut: 2x 200Ah Power Plus
-Invertteri: Victron EasySolar 1600VA
-Kaapelit
-Asennus käyttövalmiiksi

Lisäksi pakettiin on helposti lisättävissä myös Victron Smartshunt akkumonitori, johon voit yhdistää älylaitteen ja Victron sovelluksesta voi seurata kaikkia muuttujia, esimerkiksi akun varaustilaa ja käytettävissä olevaa aikaa nykyisellä virrankulutuksella. Lisäksi näkee historiatietoja ja paljon muuta.

Pakettiin kuuluu pelkästään aurinkovoimalan asennus tarvikkeineen ja paneelien asennus mökin katolle/seinään.

Myös kaikki muut sähköasennukset hoituu samalla ja teemme asennukset kaikkiin muihinkin kohteisiin, esimerkiksi retkeily-/matkailuautot.
Tarpeen mukaan räätälöimme paketit kaikkiin tarpeisiin ja valikoimistamme löytyy laaja valikoima muitakin tuotteita mitä verkkokaupassamme ei ole esillä.
Kysy myynnistämme lisää.
Voit kysyä myös pelkkää tuotemyyntiä.

Asennustyö

Invertteri

Paneelikentän vaatima tila

Paneeleiden teho

Lataussäädin

Akkukoko ja tyyppi

MÖKKI 8

Mökille pienempiä omakotitalon sähkömukavuuksia 820W paneeliteholla ja 400Ah akustolla

3 960,00

Tarkista asennuspalvelun saatavuus.

Kysy tuotteesta